Close
- Maghrib Ishak
Submit Information
Waktu Solat: Kuala Lumpur, Putrajaya - | Subuh | Syuruk | Zuhur | Asr | Maghrib | Ishak
Sponsorship

TAJAAN ONLINE HIDAYAH CENTRE FOUNDATION DAN GABUNGAN DAKWAH MALAYSIA (GDM)Hidayah Centre Foundation (Hidayah Centre) dan Gabungan Dakwah Malaysia (GDM) bersama dengan IslamicEvents melancarkan usaha mengumpul dana melalui platform TAJAAN ONLINE bagi program pembangunan saudara baru dan dakwah.

GDM merupakan gabungan NGO Islam dari seluruh Malaysia yang memberikan penumpuan kepada pembangunan saudara baru serta dakwah dengan menganjurkan pelbagai ativiti umum, program jangka panjang, program jangka pendek mahupun latihan dalaman akan bersama mengerakkan aktiviti Dakwah khususnya pada Non Muslim di Malaysia. Hidayah Centre adalah salah sebuah NGO Islam yang bergabung di bawah GDM, merupakan sekretariat kepada tabung ini.

Di antara program yang akan di laksanakan oleh GDM yang terdekat adalah Syarahan Perdana Dr. Zakir Naik di Kuala Lumpur (#DrZakirNaikKL) pada 16 April 2016 di Stadium Hoki Bukit Jalil. Program ini terbuka kepada semua, Muslim dan non Muslim. Masuk adalah PERCUMA.
>> http://www.islamicevents.my/event/404

Pihak kami membuka peluang kepada para dermawan individu untuk menyumbang ke arah menjayakan aktiviti dan program ini.

Rayuan pengumpulan dana ini adalah khusus untuk sumbangan secara online, bagi memudahkan urusan pengurusan sumbangan, dokumentasi serta capaian yang meluas. Tiada istilah sumbangan yang sedikit kerana peribahasa menyebut, sikit-sikit lama-lama menjadi bukit.

Bagi menyumbang di dalam bentuk yang lain silalah berhubung dengan pihak sekretariat melalui email berikut:

Hidayah Centre Foundation
Email: hidayah.centre@gmail.com

Semoga Allah memberkati sumbangan kita di dunia dan akhirat, insha Allah. Ameen.
JazakAllah Khair.Hidayah Centre Foundation (Hidayah Centre) and the Gabungan Dakwah Malaysia (GDM) together with IslamicEvents is raising funds through this ONLINE SPONSORSHIP platform for dakwah programs and supporting new converts.

GDM is a combination of Islamic NGOs from all over Malaysia, which focuses on the development of new converts as well as dakwah programs by organizing various activities for the public, long-term programs, short-term programs and in-house training especially for the non-Muslims in Malaysia. Hidayah Centre is one of the Islamic NGOs that has joined the GDM as the secretariat of the fund.

Among the programs to be run by the GDM is the upcoming talk by Dr. Zakir Naik in Kuala Lumpur (#DrZakirNaikKL) on 16 April 2016 at the Bukit Jalil Hockey Stadium. The program is open to all, Muslims and non-Muslims. Admission is FREE.
>> http://www.islamicevents.my/event/404

We are providing an opportunity for individual donors to contribute to the sucess of our activities and programs.

This is a fundraising appeal for donations online, to ease the management of the fundraising. No amount is too small.

To contribute in other forms please contact the secretariat through the following email:

Hidayah Centre Foundation
Email: hidayah.centre@gmail.com

May God bless our contributions in this world and the hereafter, insha Allah. Ameen.

JazakAllah Khair.

Organisation

Hidayah Centre Foundation

Latarbelakang Hidayah Centre (HC) telah ditubuhkan pada tahun 2005 sebagai satu institusi ya...

Current Raised Amount (est)

through IslamicEvents
Current
RM 914.00
RM 100,000
Target (31 Dec 2016)

Campaign has ended.

Sponsor these projects too